სურსათის უვნებლობის ექპერტი, საზოგადოებრივი ჯანდაცვისა და გარემოს მედიცინის დოქტორი, სურსათის უვნებლობის საკონსულტაციო ცენტრის დირექტორი,ეპიდემიოლოგი
10 წლიანი გამოცდილება სურსათის უვნებლობის სფეროში საკონსულტაციო და აუდიტორული მიმართულებით. 6 წლიანი გამოცდილება სურსათის უვნებლობის ტრენერობის . სურსათის უვნებლობის საერთაშორისო სისტემებთან და სტანდარტებთან მუშაობის მრავალწლიანი გამოცდილება სურსათის გადამამუშავებელ საწარმოებს,პირველად წარმოებასა და ჰორეკას სექტორში.
პირველი ინოვაციური სერვისების შემომტანი ჰორეკას სექტორისათვის საქართველოში სურსათის უვნებლობის სფეროში .
1. „სურსათის უვნებლობა და ხარისხი წარმატებული და უსაფრთხო ბიზნესის განუყოფელი ნაწილია „ 2. „სურსათის უვნებლობა ყველას გვეხება „