სახელმძღვანელო თემაზე სურსათის უვნებლობის საფრთხეები 

სახელმძღვანელო შექმნილია იმ ბიზნესოპერატორებისთვის, რომლებიც აწარმოებენ, ან აპირებენ აწარმოონ ხორცი და ხორცპროდუქტები, რძე და რძის პროდუქტები და სურთ გაეცნონ ამ კატეგორიის სურსათის საწარმოო პროცესის თითოეული ტექნოლოგიური ეტაპისთვის დამახასიათებელ საფრთხეებს. ამ საფრთხეების გამოწვევ მიზეზს/წყაროს, შესაბამის კონტროლის ზომებს და ამ საფრთხეების მიმართ მოქმედი ადგილობრივ და საერთაშორისო კანონმდებლობას. 

შენიშვნა : სასწავლო მასალის გადმოსაწერად გთხოვთ შეიყვანოთ სახელი, გვარი, მობ ნომერი